GSF86banner-650

          Acestă aventură, numită Gazeta SF, a pornit în 2011 cu câteva linii directoare clare. Cea mai importantă şi care nu s-a îndepărtat de la la filosofia ei a fost aceea că aparține cititorilor. Acest lucru nu s-a schimbat, iar evoluția, formatul și materialele sunt dictate de opiniile acestora.

          Al doilea lucru pe care l-am intenționat a fost acela de a avea o apariție lunară. Mai mult sau mai puţin calitativă, dar lunară. Fiecare număr este munca voluntară a celor care contribuie. Creatori de conținut sau echipă redacțională. Şi munca acestora este voluntară. Partea bună este că am reușit să menținem cele două țeluri. Dar, pentru că așa se întâmplă, există un „dar” (otrăvit sau dulce). În ciuda entuziasmului, munca din spatele fiecărui număr electronic consumă cel mai important capital al omului. Timp(ul)! Pentru a evita suprasolicitarea şi pentru a ne dedica şi proiectelor personale, am ales să reducem apariția celei mai bune reviste din 2014 (o spun pe baza premiului Romcon 2015), la un număr la două sau trei luni (șase sau patru apariții anuale) în funcție de feed-back-ul cititorilor.

          Vă mulțumim pentru atenția acordată şi vă dorim lectură plăcută, atât în cazul numărului curent, precum şi a celor mai vechi sau a celor care vor urma. Dar cel mai importat, țineți aproape de autorii pe care i-aţi cunoscut datorită revistei Gazeta SF!